Кухненски нож Cold Steel Slock Master
Ние сме оторизиран търговец
-
Прочетете още
Size table
Вашата цена:: 97,20 лв.
B2B
Време за доставка
Hаличен в склада: 6
Време за доставка: При доставчика
Ihneď na predajni Nitra
Доставка до:
Опции за доставка
- SPEEDY: петък 07.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!телефон за връзка
+35 924 928 483
Поща |
Програма за вярност, |
Гаранция за връщането |
98% |
Това описание е машинно преведено от оригиналния текст.
Slock Master е нож с форма, която се основава на ножа за обработване на храна. Това е универсален нож с акцент върху ефективността на рязане. Кухненските ножове от серията Commercial са масово произвеждани кухненски ножове, проектирани лично от президента на Cold Steel Лин С. Томпсън. В разработването на този конкретен нож е участвал Тим Уелс, който специализира в лова с примитивни оръжия. Ножовете с изключително полирани остриета са предназначени за всички - от месарите в кланиците, през професионалните готвачи в търговските кухни, до ловците, рибарите и ентусиазираните домашни готвачи. Остриетата на ножовете са изработени от немска стомана 4116. Тази стомана е неръждаема и лесно се заточва, за да се възстанови острието. Дръжката е изработена от два материала. Носещата част на дръжката е изработена от здрав полипропилен, който придава на ножа форма и отлични якостни свойства. Повърхността на дръжката е покрита с мек и гъвкав синтетичен полимер с покритие Kray-Ex, който предотвратява плъзгането на дръжката. Как да третирате правилно ножа за месо? Винаги мийте ножовете на ръка. Горещата вода и парата от съдомиялната машина са вредни за ножовете. След употреба ги измивайте под течаща вода и ги избърсвайте. Винаги съхранявайте ножовете в стойки или калъфи. Поставяйте ги с острието нагоре в поставката, за да предотвратите затъпяване. Никога не поставяйте ножовете свободно в чекмедже с други ножове или други метални прибори. Винаги използвайте дъски, изработени от меки материали, като дърво или пластмаса, когато работите. Порцеланови плочи, стъкло или изкуствен или естествен камък са неподходящи. Трябва редовно да заточвате ножовете си, тъпите ножове могат да бъдат опасни. Ножовете могат да се заточват с помощта на острилка, точило за ножове или точилен камък. След използване на точилен камък острието трябва да се изравни върху кожен колан или с помощта на прът. Идеално е да се използват услугите на професионален точилар поне веднъж годишно.
Тегло (g)
:
159
Материал на дръжката
:
Kray-Ex
Дължина на острието (mm)
:
165
Дължина на дръжката (mm)
:
133
Цялостна дължина (mm)
:
298
Може също да намериш подобни продукти тук:
Коментари на клиентите