Кухненски нож Cold Steel Месарски нож (търговска серия)
Ние сме оторизиран търговец
-
Прочетете още
Size table
Вашата цена:: 77,60 лв.
B2B
Време за доставка
Hаличен в склада: 24
Време за доставка: При доставчика
Ihneď na predajni Nitra
Доставка до:
Опции за доставка
- SPEEDY: вторник 04.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!телефон за връзка
+35 924 928 483
Поща |
Програма за вярност, |
Гаранция за връщането |
98% |
Това описание е машинно преведено от оригиналния текст.
Месарски нож за транжиране, рязане и разфасоване на месо. Търговската серия е серия фабрично произведени кухненски ножове, проектирани от президента на Cold Steel Лин С. Томпсън. Ножовете, с изключително полирани остриета, са предназначени за работа в различни сфери - от кланици и месарници, търговски кухни и готвачи до ловци и рибари или домашни кухни. Остриетата на ножовете са изработени от немска стомана 4116. Тази стомана е неръждаема и лесно се заточва, за да се възстанови острието. Дръжката е изработена от два материала. Подложката на дръжката е изработена от здрав полипропилен, който придава на ножа форма и отлични якостни свойства, а повърхността е покрита с мек и гъвкав синтетичен полимер с рейтинг Kray-Ex, за да се предотврати плъзгането на дръжката. Как да третирате правилно ножа за месо Винаги мийте ножовете на ръка. Горещата вода и парата от съдомиялната машина са вредни за ножовете. След употреба ги измивайте под течаща вода и ги избърсвайте. Винаги съхранявайте ножовете в стойки или калъфи. Поставяйте ги с острието нагоре в поставката, за да предотвратите затъпяване. Никога не поставяйте ножовете свободно в чекмедже с други ножове или други метални прибори. Винаги използвайте дъски, изработени от меки материали, като дърво или пластмаса, когато работите. Порцеланови плочи, стъкло или изкуствен или естествен камък са неподходящи. Трябва редовно да заточвате ножовете си, тъпите ножове могат да бъдат опасни. Можете да заточвате ножовете си с помощта на точило, точило за ножове или да използвате камък за заточване. След като използвате точило, острието трябва да се изравни върху кожен колан или с помощта на прът. Идеално е да използвате услугите на професионален точилар поне веднъж годишно.
Тегло (g)
:
122
Материал на дръжката
:
Kray-Ex
Дължина на острието (mm)
:
203
Дължина на дръжката (mm)
:
132
Цялостна дължина (mm)
:
335
Може също да намериш подобни продукти тук:
Коментари на клиентите